Снимка: Big Brother
fallback

28-годишният Георги Георгиев Алурков спечели четвъртия сезон на Биг Брадър.

След изключително оспорвано гласуване зрителите определиха градинаря от Горубляне да си тръгне с голямата награда - 300 хил. лв.

Мъжът победи в конкуренция с 25 достойни съперници.

"Най-вредното е да вярваш в утопични и романтични неща, като любовта и приятелството", призна победителят. 

Георги, Наталия, Денислав и Даниела бяха четворката, стигнала до финалната права.

Денислав беше първият изгонен от финала. Последва го Даниела и в оспорвана битка Георги взе голямата награда.

Оказа се, че Наталия е решила да предостави 100 000 от наградата си на гласувал за нея зрител, при условие че спечели. Докато разбивачът на ромски сърца планувал да се раздели само с 60 000.

Най-интересното обаче се случи часове преди финала, когато бившият съквартирант Умберто нацели с торта в ефир Милен Цветков.

Омазаният със сметана водещ бе принуден да пусне реклама, докато продуцентите го преоблекат в циклама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

преди 15 години

i kato ste tolkova intelektualno izviseni ZASHTO STE GO GLEDALI???!!!!!!!!,ZARADI "INTELEKTUALNIQT VI MAZOHIZAM",az ne sam gledala i 10 minuti ot tova "shou",obache vinagi pobesnqvam kato pochnat chalgari da pliuqt chalgata,prostaci da hulqt prostacii kato kapak na vsichko NEPREKASNATO SLAGAT VSICHKI BULGARI V EDIN KIUP,ama mnooooogo bulgari NE SME GO GLEDALI,ALOOO "INTELEKTUALCITE",,,Vsichki "entelegentni" gledat naj-prostashkite predavaniq,za da pliuqt posle po celokupniq bulgarski narod, ima neshto izvrateno v tova.

41

преди 15 години

напълно съм съгласен с нещата, които казваш, но.... "лизбийка" е нещо, виреещо само в мозъчетата на простите хорица - които по всяка вероятност са убедени, че произлиза от "***". което пък е съвсем нормално за един безпросветен ***. а ти не си такава, което пък прави това "лизбийка" особено дразнещо. думата за хомосексуална жена е "лесбийка"; на името на гръцкия остров Лесбос, на който е живяла и творила древногръцката поетеса Сафо - доайенът на това съсловие.

40

Анна

преди 15 години

Всички участници бяха показателна извадка на българската сбирщина от мъртви души-просещи трошица внимание, опипвайки слепешката непреодолимата стена от липса на РАЗУМ, ИНТЕЛЕКТ, НРАВСТВЕНИ ДОБРОДЕТЕЛИ, ВЯРА И ЧОВЕЧНОСТ.Негово величество човекът-по-нисък от най-малката амеба, по-нещастен от всеки микроб и бацил, дръзнал да вирее в пространството.Всички се изплашиха като видяха себе си-защото в тези 20-и не знам колко човека, имаше за всички-героите на бг-обществото.КОй заслужаваше парите?Никой, естествено.НИКОЙ не заслужава 300 000(по-точно 240 000)лева-без причина, или поради причина, че е дал нови идеи за деградация на тези, които не са били дотам изобретателни.Направи ми впечатление маската на всички до един, за тези пари.Те останаха маскирани до края на играта. Мъчно ми стана, че аз не мога да имам тези пари, защото аз ги заслужавам много повече от Жоро, който понятие няма от изкуство. А че парите трябва да се разиграват и да ен са затворени-това и аз го знам, макар че се наложи да вляза в бизнес-сферата не защото имам такива интереси.Много жалко наистина. Сега вече ***, лизбийките, ,курварите, ***,турците имат много повече права от мен-бедното българче, което се чувства като чужденец в своята родина.Умберто-чудесно показа отношението на чужденците, даже и изпадналите- към бг. Лизбийката ползва стратегията на Азис.Затова се разви обществото-за да ражда *** и да деградира чрез най-модерните си технологии-Страхотно-Бг -последната дупка на кавала-Били сме в ЕС ли?Май някой се е пообъркал-Просто на ЕС им трябваха нашите земи, за да ги заселят с политически имигранти. Много ми хареса ББ4- най-правдоподобното реалити, което виждам за Бг.Добре е,че поне Мила ще я оперират. А от Филип съм отвратена- защото се възползва от семейния си проблем, за да го напъхат в ББ. Това е низко.А ролята, която изигра-смисълът на всичко се загуби, в момента, в който влезе псевдо-интелектуалеца ФИлип. Ах, и още нещо-"родолюбиви българи"не забравяйте да развявате от терасата си бг- флаг и да си слагте ръка на сърцето, когато слушате бг-химна.ТАКА ПРАВЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ. И знамената са единствените знаци,че ТУК НЯКОГА Е ИМАЛО БЪЛГАРИЯ.И сега е време да изникнат всички АВИТОХОЛ-движения, и всякакви други.

fallback